Personvernerklæring

Hos Norsk Sentrumsutvikling AS har vi som mål å behandle alle personopplysninger med respekt og forsiktighet. I denne personvernerklæringen beskriver vi hvilke data vi innhenter når du er medlem i Norsk Sentrumsutvikling AS, deltager på våre arrangementer eller på andre måter anvender våre tjenester. Vi vil fortelle deg hvordan vi bruker og behandler denne informasjonen og hvilke rettigheter du har. Vi vil også fortelle deg hvor du kan finne ut mer om hvordan personopplysningene dine behandles.

 

Ansvarlig databehandler

Det er til enhver tid daglig leder i Norsk Sentrumsutvikling AS som har ansvaret for behandling av personopplysninger som samles inn. Vedkommende er ansvarlig for at det gjennomføres internkontroller med hensyn til behandling av personopplysninger, samt for at eventuelle avvik fra gjeldende retningslinjer og lovverk blir meldt inn og rettet.

Vi etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern. Har du spørsmål er du velkommen til å sende oss en e-post på post@norsk-sentrumsutvikling.no eller ringe 922 07 555.

 

Behandling av personopplysninger

Medlemmer:

Norsk Sentrumsutvikling AS behandler medlemsbedriftenes personopplysninger for å kunne oppfylle avtalen om medlemskap med sine medlemmer. Formålet med behandlingen er å oppfylle forpliktelser slik de fremgår av medlemsvilkårene, f.eks utsending av nyhetsbrev, invitasjoner til møter, kurs og andre arrangementer, fakturering av medlemskontigenter, samt øvrig kommunikasjon for å bistå medlemmer både individuelt og kollektivt.

 

Norsk Sentrumsutvikling AS lagrer følgende informasjon om medlemsbedriftene: Selskapsnavn, organisasjonsnummer, kontaktperson, e-postadresse, nettside, telefon, besøks- og postadresse. Medlemmene har selv meldt inn ønsket kontaktinformasjon og er ansvarlige for å melde om endringer. 

 

Vi selger ikke personopplysninger for markedsføringsformål til andre selskaper.

 

Kontaktinformasjon til medlemsbedriftene ligger imidlertid på våre nettsider for å gjøre disse tilgjengelige for kunder. Informasjonen er begrenset til firmanavn, telefon, e-postadresse og evt. nettside. Medlemmer og formelle samarbeidspartnere som tilbyr medlemsfordeler, kan få tilsendt informasjonen som lister. Samarbeidspartneres bruk formaliseres i avtaler og omfatter kun relevant informasjon og uforpliktende henvendelser om medlemsfordeler. Norsk Sentrumutvikling AS utleverer aldri økonomisk informasjon som ikke er aggregert eller anonymisert på forsvarlig nivå, selv når denne er offentlig i andre kanaler (Brønnøysundregistrene mv.)

 

Varighet på medlemskap er regulert i avtaler mellom Norsk Sentrumutvikling AS og medlemmene. Informasjonen om medlemmene lagres så lenge medlemskapet er aktivt.

 

Deltagere/samarbeidspartnere på arrangementer:

Norsk Sentrumsutvikling AS arrangerer Sentrumskonferansen og andre tilsvarende arrangementer og kurs.

 

Norsk Sentrumsutvikling AS behandler personopplysninger for deltagere/samarbeidspartnere for å informere/avklare deltagelse, avklare praktisk gjennomføring av arrangementene og øvrig kommunikasjon i videreutvikling av konseptene, samt til fakturering av deltakeravgift.

 

Norsk Sentrumsutvikling AS lagrer følgende opplysninger om deltagere/samarbeidspartnere: Navn, e-postadresse og telefonnummer.

 

Ingen informasjon om deltagere/samarbeidspartnere blir distribuert til 3 part uten samtykke.

 

Nettside:

Norsk Sentrumsutvikling AS benytter seg av informasjonskapsler, også kalt cookies. Ved å bruke nettsiden vår, norsk-sentrumsutvikling.no, samtykker du i at vi kan sette disse i din nettleser.

Formålet er å samle informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter som videre brukes for å forbedre nettsiden. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. Det vil si at informasjonen kun sier noe om antall besøkende på nettsiden, hvor disse kommer fra og hvilke sider de besøker.

 

Sosiale medier:

Norsk Sentrumsutvikling AS har profiler i sosiale medier. Personer som følger eller på andre måter interagerer med oss i sosiale medier godtar de respektive tjenestenes vilkår for bruk.

 

Publisering av tekst og bilder:

Norsk Sentrumutvikling AS innhenter, utarbeider, lagrer og publiserer tekst og bilder som omhandler norske byer på norsk-sentrumsutvikling.no, i foredrag og publikasjoner, i nyhetsbrev og i sosiale medier. Formålet er å kommunisere om og påvirke relevante forhold til en positiv sentrumsutvikling. Vi forholder oss til gjeldende lov og regelverk, og innhenter samtykke der det kreves.

 

E-post og telefon:

Ansatte bruker telefon, sms, personlig e-post og massedistribuert e-post i sin kommunikasjon. Dette skjer på personlige telefoner, i e-postklienter og i verktøy for e-postmarkedsføring.  Formålet er å gjennomføre relevant kommunikasjon med enkeltmedlemmer, medlemssegmenter og andre.

 

All e-post som sendes til post@norsk-sentrumsutvikling.no og våre øvrige e-poster, lagres i vårt mailsystem. Korrespondansene ligger lagret så lenge det er en hensikt knyttet til kundeforholdet eller henvendelsen og deles ikke med noen tredjeparter.

 

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

 

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

 

Rettigheter:

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger. Norsk Sentrumsutvikling AS har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i et av Norsk Sentrumsutvikling AS sine systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Norsk Sentrumsutvikling AS ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

 

Kontaktinformasjon:

Norsk Sentrumsutvikling AS

Østervåg 6

4006 Stavanger

post@norsk-sentrumsutvikling.no

Telefon: 922 07 555

Orgnr.: 992 081 392